شاید 2000 سال بعد

ساخت وبلاگ

زمان : سال 4017 میلادی!

مکان : دانشگاه ...

سخنران: پروفسور ... متخصص تاریخ و باستانشناسی

موضوع: رفتار پیشینیان و اجدادمان در 20 قرن قبل

*****************************************

خانمها و آقایان!

امروزه علیرغم در اختیار داشتن بالاترین میزان علم و تکنولوژی در کل تاریخ بشریت، متاسفانه هنوز هم نتوانسته ایم برای بسیاری از مجهولات ایجاد شده در رابطه با رفتارهای پیشینیان خود، پاسخ مناسبی دریافت کنیم.

صحبت امروز خودم درباره این مسئله را در 3 مرحله عنوان می کنم:

الف) رفتار اجدادمان درباره یک ابزار ناشناخته:

مطالعات گسترده من و همکارانم در بقایای آثار بجا مانده از گذشتگان، این واقعیت را به اثبات میرساند که آنان از نوعی ابزار درجهت رفاه خود استفاده می کردند که نام آن پول بوده و در سنگواره های بجا مانده کشف گردیده که در طی ادوار مختلف از موادی مانند فلز و کاغذ در ساخت آنها استفاده می شده است.

اما مورد شگفت انگیز این است که برای بدست آوردن این ماده که بهرحال در آن زمان فقط یک ابزار بوده، پیشینیان ما دست به اقدامات و رفتارهایی می زدند که هنوز هم برای ما قابل درک نمی باشد.

اول اینکه: ارتباط مستقیم بین معنویات بشر با این ابزار مادی برای ما قابل درک نیست. چگونه ممکن است که صِرف در اختیار داشتن مقدار بیشتری از ابزار ناشناختۀ پول این توهّم را در بین اجدادمان بوجود می آورد که بیشتر قابل احترام و گرامی می شوند!

دوم اینکه: طبق فرضیه هایی که باور آن بسیار سخت و سالها زمان برای اثبات یا رد آن مورد نیاز است، گفته می شود که به خاطر بدست آوردن میزان بیشتری از این ابزار، اجداد و پیشینیان ما حتی به خود، اجازۀ گرفتن جان و زندگی همنوعان خود را هم می دادند.

سوم اینکه: در راستای بدست آوردن پول، آنان دست به حرکات و رفتاری خاص می زدند که برای ما کاملاً ناشناخته است و آنهم وانمود کردن چیزی غیر از واقعیت بوده و بر اساس اسنادی که به دست آمده است نام این عمل دروغ بوده که البته ترجمه و یا حتی معادلی برای این واژه در زبان واحد امروزی دنیا وجود ندارد.

ب) رفتار گذشتگان ما در مورد یک تفکر ناشناخته:

طبق مطالعات همکارانم، نوعی تفکر و به دنبال آن رفتار در بین اجدادمان وجود داشته از جنس تعریف سیستم! 

اجداد ما در اطراف خود خطوطی فرضی را ترسیم کرده و آن را مرز می نامیدند. واژه ای که همانند پول در ادبیات امروز جهان هیچ معادل یا ترجمه ای برایش یافت نمی شود.

هنوز به پاسخ این سوال نرسیده ایم که بر اساس چه دلیل و علت، مردمانی که در داخل یک سیستم مرزی بودند خود را برتر از افراد بیرون از آن سیستم می دانستند! و شگفت آورتر اینکه به این عمل عجیب خود افتخار هم می نمودند!

متاسفانه اثبات شده که در تاریخ اجداد ما درگیریهای فیزیکی بسیار زیادی به قصد گرفتن جان همنوع که آن را در زبان خود جنگ می نامیدند بر سر همین مرزها و خودبرتربینی ها و همینطور کسب ابزار گفته شده (یعنی پول) بوجود آمده است. این نکته را هم اضافه نمایم که واژه جنگ هم همانند پول و مرز، در تفکر و ادبیات امروز کاملاً ناشناخته و هیچ معادلی برای آن وجود ندارد.

ج) رفتار اجدادمان درباره همنوعان خود

این رفتار، به عنوان مجهول ترین قسمت قضیه، مورد اختلاف نظر اکثر دانشمندان می باشد. به نظر میرسد در آن زمان، نیاکان ما معنای دوست داشتن و عشق و ایثار را می دانستند و حتی نشانه هایی از ابراز عشق به فرزند در آنان دیده شده است! ولی از طرف دیگر اعمالی را مرتکب می شدند که سالهاست هیچ توجیهی بابت آن پیدا نکرده ایم بطورمثال:

آنان به فرزند خود در نوعی مرز فرضی تعریفی شان که خانواده گفته می شد محبت می کردند ولی این محبت را از فرزند همنوع خود دریغ می نمودند! بطوریکه در آن زمان، با اینکه باورش غیرممکن است ولی کودکان گرسنه زیادی در سرتاسر دنیا زندگی می کردند!

ضمناً علیرغم ابراز ظاهری عشق و محبت به فرزندانشان، نحوه بهره برداری از محیط زیست و منابع طبیعی توسط آنها به گونه ای بود که اثبات گردیده کمترین نگرانی و احساس مسئولیتی برای آینده فرزندانشان در آن رفتارها وجود نداشته است!

این تضاد بین عشق و محبت به فرزندان خود و خیانتی که به نسلهای آینده شان نمودند یکی از بزرگترین مجهولات زمان ماست که بهیچوجه قابل توجیه نمی باشد.

آنها منابع را آلوده کرده و از بین بردند و جنگهای فراوانی بر اثر همان خطوط فرضی خود (مرز) انجام داده و در نهایت در راه بدست آوردن کمی ابزار بیشتر برای رفاه (پول) اینگونه شد که نسل انسان آن زمان در مقطعی بطورکامل منقرض گردید و هرگز هم نتوانسته ایم به پاسخ این سوال برسیم که:

چرا اجداد ما هیچگاه از زندگی خود لذت نبردند؟!

پ.ن) این متن مربوط به تراوشات ذهن ناقص حقیر در مهرماه 94 بود که امروز بازنویسی شد

عیدی حاج خانوم...
ما را در سایت عیدی حاج خانوم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : msjy13g بازدید : 167 تاريخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396 ساعت: 0:46